Στατικές και δυναμικές Ιστοσελίδες

01
Web Design

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Καινοτόμος σχεδιασμός και υψηλή αισθητική

Στον ψηφιακό κόσμο δεν αρκεί μόνο μία διαδικτυακή παρουσία. Οι περισσότεροι καταναλωτές είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και ψάχνουν την κορυφαία εμπειρία χρήσης σε κάθε ιστοσελίδα που κάνουν κλίκ για να επισκεφτούν.

Responsive Design

Η κάθε ιστοσελίδα πρέπει να είναι προσβάσιμη από κάθε είδους συσκευή. Να έχει πλούσιο και δυναμικό περιεχόμενο και να προσαρμόζεται στο στυλ της εταιρικής σας ταυτότητας.
Σε όποιον κλάδο και αν ανήκετε έχουμε τη βέλτιστη λύση για εσάς.

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική σας προβολή στο διαδίκτυο

Στην cyberware σας εγγυόμαστε μοντέρνα αξιόπιστη και λειτουργική υλοποίηση με βάση τις ανάγκες σας με αποτελεσματικότητα, αμεσότητα και ευκολία στην πλοήγηση.
02
Step by step

Τα βήματα που ακολουθούμε

Επικοινωνία

Στην πρώτη μας συνάντηση θα σας ακούσουμε, θα συζητήσουμε και θα βρούμε από κοινού την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Μελέτη και έρευνα

Στην Cyberware πιστεύουμε ότι κάθε επιχείρηση αξίζει μία μοναδική ιστοσελίδα. Για αυτόν τον λόγο πριν περάσουμε στην πράξη, πρώτο μας μέλημα είναι η μελέτη και η έρευνα ώστε να κατασκευάσουμε δυναμικές ιστοσελίδες με ΄ταυτότητα’.

Σχεδιασμός

Στο στάδιο αυτό γίνεται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της ιστοσελίδας με υπερσύγχρονα εργαλεία προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Διορθώσεις

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του έργου, γίνεται ο τελικός έλεγχος και τυχόν διορθώσεις. Στο στάδιο αυτό μαζί αποφασίζουμε αν το τελικό προϊόν είναι αυτό που είχατε φανταστεί.

Παράδοση

Στο τελικό αυτό στάδιο, γίνεται η παράδοση του έργου και ξεκινάει η επιχείρησή σας να έχει δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο.

www.000webhost.com